Kontaktiraj nas

 

Šangaj Finzone Windows & vrata Co

Adresa: Soba 1-506, No.615, Ningqiao cesta, Šangaj, Kina

Kontakt: Alice Zhang

Tel: + 86-21-50800521

Faks: + 86-21-50320395

Koji se kreće: +8617740863682

E-pošte:finzone2001@gmail.com

           finzone08@gmail.com


Frameless Klizna staklena vrata

Finzone20 bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata Bez ramova između staklenih stakala i svaka staklena ploča može slobodno da klizne sa leve ili desne strane da se otvori za ventilaciju ili svrhu čišćenja sa Finzone20 bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata. Kompletno ili djelomično kućište ili otvaranje balkona ...

UpitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Finzone20 sistem bez kliznih staklenih vrata bez okvira

Ne postoje ramovi između staklenih ploča i svaka staklena pločica može slobodno da klizne sa leve ili desne strane da se otvori za ventilaciju ili svrhu čišćenja sa Finzone20 bez frameless kliznim staklenim vratima. Dostupno je ili delimično zatvoreno ili otvaranje balkona. Karakteristike sistema bez kliznih vrata iz vrata bez okvira. čišćenje prozora čini veoma lako, možete očistiti obrnuto i fasada sa svakom staklenom oknom. Balkon instaliran sa sistemom za klizna vrata iz vrata bez okvira. izgleda kao transparentan balkonski balkon, koji ne samo da ne ošteti izgled i stil zgrade, već i mnogo doprinosi integralnoj lepoti balkona.

detalj o proizvodu za Finzone20 bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata

Tip

bez okvirja sistema kliznih stakala

Mjesto porijekla

Šangaj, Kina (kopno)

Naziv marke

Finzone20

Broj modela

Finzone20

Materijal

Aluminijumska legura

Aluminijum

6063T5

Staklo

Kaljeno staklo ili laminirano kaljeno staklo

Plastika

Nylon66

Osovina

SS304

Točkovi

Kuglični ležaj

Zaptivanje

PC zaptivanje

Debljina profila puta

3mm

Prednost

Prikladno za čišćenje prozora i prozora

Poseban

Nema aluminijumskog rama između naočara

Boja

RAL / Anodizirana / Elektroforeza

opis proizvoda

Sistemske karakteristike sistema Finzone20 bez okvira sa kliznim staklenim vratima

1. Klizni sistem: Finzone20 sistem bez klizanja sa staklenim vratima bez okvira omogućuje horizontalno pomeranje pojedinačnih paralelnih kliznih panela na jednu ili na obe strane.

2. Pokretanje zajedno: prilikom otvaranja ili zatvaranja prvog kliznog panela drugi klizni pločice sistema bez kliznih vrata bez okvira bez okvira, automatski se otvaraju ili zatvaraju pomoću integriranih hvatača.

3. Montaža na podu : Podna montaža sistema bez kliznih stakala Finzone20 bez okvirja obezbeđuje široke otvore bez dodatnih plafonskih nosača.

4. Glatko trčanje: Pojedini klizni ploče Finzone20 bez okvira sa kliznim staklenim vratima bez problema kreću se glatko i bez napora zbog niskih kugličnih vagona.

5. Dvodelni točak: Osim donjih točkova, Finzone20 bez okvira sa kliznim staklenim vratima ima i gornje kotače.

6. Veliki stakleni paneli: Maksimalna širina sistema bez kliznih vrata Finzone20 bez okvirja je 850 mm, a maksimalna visina je 3000 mm za svaku staklenu ploču.

7. Otvaranje više prostora: Finzone20 bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata sa četiri staze i otvorenim dosegom ¾, čini vam više prostora.

Crtež strukture za Finzone20 bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata

QQ Slike 20180509132750.jpg

Smanjuje buku za Finzone20 sistem bez kliznih staklenih vrata bez okvira

U zatvorenom položaju, sistem bez kliznih vrata Finzone20 sa standardnim zaptivačima obezbeđuje smanjenje šuma za više od 10 dB, odnosno efikasno prepoloviti buku na ulici. U prostoriji iza balkona, buka je smanjena za oko 25 ... 26 dB.

Finzone20 bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata štedi energiju

Finzone20 bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata se zagreva zimi i štiti od hladnoće.

Istraživanje pokazuje da zastakljivanje balkona u stambenoj zgradi sa Finzone20 sistemom bez kliznih staklenih vrata bez vrata može da postigne u proseku 5,9% uštede energije.

Zašto biramo sistem bez kliznih vrata bez okvira

Sistem bez kliznih staklenih vrata bez krova zadržava kišu, sneg, vetar, prašinu i ptice od vašeg balkona bez smanjenja količine svetlosti koju dobijate. Ova zaštita od bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata znači manje vremena i novca za održavanje i popravke unutarnjih površina i struktura balkona. Višestruke studije na sistemima sa kliznim staklenim vratima bez okvirja pokazuju da stvaranje solarijuma znatno smanjuje ukupnu potrošnju energije. Bezizlazna klizna staklena vrata smanjuje nivo buke do 50%, tako da se možete opustiti unutar kuće i ugodnije spavati.

Zašto odabrati Finzone20 sistem bez klizanja sa staklenim vratima bez okvira

Finzone20 bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata je patentiran i prošao je opterećenje vjetra, opterećenje točkova i udarce. Aluminijski profili i mehanizmi za klizanje i otvaranje sistema bez kliznih vrata izrađeni su od materijala otpornih na vremenske uvjete. Finzone20 bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata ima garanciju od 10 godina.

Sistemi kliznih vrata izrađeni su od očvršćenog sigurnosnog stakla. Finzone20 bez okvirja sistema za klizna vrata sa staklenim vratima odgovara strogim propisanim CE zahtjevima / PSB u Singapuru / Gostu u Rusiji.

Gdje koristiti

Finzone20 bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata može koristiti za balkon / zimsku vrt / kafić itd.

img01923.JPG

img29402.jpg

Pakovanje i isporuka

Naše pakovanje za sistem bez klizajućih staklenih vrata

QQ Slike 20180508143610.jpg

Naše isporuke za sistem bez klizanja bez okvira

img28665.JPG

Naša usluga za sistem bez kliznih vrata sa staklenim vratima

Ø Obezbediti tehnički dizajn i rješenja za sve vrste sistema bez kliznih vrata sa staklenim vratima;

Ø Projektovanje i izrada prilagođenog sistema bez kliznih vrata sa kliznim vratima;

Ø Tele-tehnički konsalting i usluge za sistem bez kliznih vrata sa staklenim vratima;

Ø Ponuditi montiran ili sirov materijal sistema bez kliznih staklenih vrata;

Naš izložbeni prostor za sistem bez klizanja staklenih vrata: img23374.JPG

img00689.JPG

img23956.JPG

img29240.JPG

img15122.JPG

Naša fabrika za zastakljivanje balkona:

img21760.jpg

Naši sertifikati za sistem bez kliznih staklenih vrata:

QQ Slike 20180508142023.jpg

QQ Slike 20180508142053.jpg

Kupci koji dolaze u Finzone20 sistem bez kliznih staklenih vrata

img12608.JPG

img25952.JPG

img30981.JPG

img29880.JPG

FAQ

1. Gde se nalazi vaša fabrika?

Naša fabrička adresa je No.58, Weiwu Road, Šangaj, Kina.

2. Možete li mi poslati uzorke?

Naravno da možemo poslati uzorke. Možete odabrati da li želite slobodan uzorak sistema bez kliznih staklenih vrata bez okvira (profili od 20cm sa valjcima, može vam pokazati kvalitet) ili uzorak sistema kliznih vrata sa pokretnim bez okvirja (instaliran sa 2 ili 3 stakla koji mogu pokazati kako da radite).

Za besplatni uzorak, možete dozvoliti vašoj ekspresnoj kompaniji da je dobije od moje kompanije, ili možete platiti troškove prevoza 50-100USD i mogu vam izraziti za vas.

Za mobilni uzorak, trošak je 400USD, a teretni trošak će biti 400-500USD po vazduhu (40kg za 2 stakla ili 50kg za 3 stakla, uključujući i drveni kut).

3. Koji je vreme isporuke sistema bez kliznih stakala bez okvirja?

Generalno, vrijeme isporuke bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata je oko 25-45 dana, prilagođeni sistem bez kliznih vrata sa staklenim vratima će se isporučivati kao pregovaranje sa našim klijentima.

4. Kako će se period transporta trajati dugo, kako možete osigurati da se sistem bez kliznih staklenih vrata bez ramova neće slomiti?

Aluminijum našeg bez okvirja sistema kliznih staklenih vrata će biti umotan u plastičnu foliju i papir, a sastavljene kaljene naočare će biti upakovane u drvenom kućištu kako bi se obezbedilo bezizlazni sistem za klizna stakla sa vratima koji se mogu isporučiti našoj sigurnosti kupca.

5. Da li je vaša cena konkurentna za sistem bez kliznih vrata sa staklenim vratima?

Samo dobar kvalitet bez okvirja sistema kliznih stakala vratimo. Sigurno ćemo vam dati najbolju fabričku cijenu zasnovanu na vrhunskom proizvodu i uslugama.Hot Tags: sistem bez kliznih vrata, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena
  • Upit