Kontaktiraj nas

 

Šangaj Finzone Windows & vrata Co

Adresa: Soba 1-506, No.615, Ningqiao cesta, Šangaj, Kina

Kontakt: Alice Zhang

Tel: + 86-21-50800521

Faks: + 86-21-50320395

Koji se kreće: +8617740863682

E-pošte:finzone2001@gmail.com

           finzone08@gmail.com


Klizni preklopni pokretni sistem staklenih vrata.

Finzone30 klizna preklopna pokretna zidna staklena vrata. Sa Finzone kliznim preklopnim pokretnim zidnim staklenim vratima, možete optimalno koristiti svoju terasu i balkon tokom cele godine. Ovo je savršen način uživanja u okolnom pejzažu bez potrebe da zavisi od vremena. Do kiše ili ...

UpitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Finzone30 klizna preklopna pokretna zidna staklena vrata.

Sa Finzone kliznim preklopnim pokretnim zidnim staklenim vratima, možete optimalno koristiti svoju terasu i balkon tokom cele godine. Ovo je savršen način uživanja u okolnom pejzažu bez potrebe da zavisi od vremena.

Kišom ili olujom, imat ćete optimalnu zaštitu, bez potrebe da se pozdravite sa lepim, panoramskim pogledom.


detalj proizvoda za Finzone30 klizne preklopne zidne sisteme sa staklenim vratima.


Tip

klizna preklopna pokretna zidna staklena vrata

Mjesto porijekla

Šangaj, Kina (kopno)

Naziv marke

Finzone

Broj modela

Finzone30

Materijal

Aluminijumska legura

Aluminijum

6063T5

Staklo

Kaljeno staklo ili laminirano kaljeno staklo

Plastika

Nylon66

Osovina

SS304

Točkovi

Kuglični ležaj

Zaptivanje

PC zaptivanje

Debljina profila puta

3mm

Prednost

Prikladno za čišćenje prozora i prozora

Poseban

Nema aluminijumskog rama između naočara

Boja

RAL / Anodizirana / Elektroforeza

opis proizvoda

Sistemske karakteristike za Finzone30 klizne preklopne zidne sisteme sa staklenim vratima

1. Najnoviji sistem: Finzone30 klizna preklopna pokretna zidna staklena vrata koja se koriste za većinu vrsta balkona, posebno za zastakljivanje terasa.

2. Profil kompenzacije: Sistem za staklene vratove sa kliznim preklopnim sistemom Finzone30 ima kompenzacijski profil za gornji profil koji može prilagoditi razmak između prozora i plafona.

3. Vijci za podešavanje: Sistem za stakleni vrat sa kliznim preklopnim sistemom Finzone30 ima dva zavrtnja za podešavanje, jedan za podizanje kompenzacijskog profila, drugi za profil kompenzacije.

4. Roleri: Finzone30 klizna preklopna staklena vrata sa staklenim vratima koristila su velike kuglične ležajeve tako da Panovi glatko klize.

5. Valjci nikada ne skok: Sistem za staklene vratove sa kliznim preklopnim sistemom Finzone30 koristi plastični deo gornjeg dela, tako da se staklene ploče mogu glatko kretati čak i ako se kreće kroz otvor za otvaranje i valjci ne skokiraju.

6. Paneli se nikad ne pale: sistem za stakleni vrat sa kliznim staklenim kliznim sistemom Finzone30 upotrebljava šarku pomoću gornjih traka kako bi se izbegle staklene ploče koje se pale kada se otvore.

7. Veličina panela: Maksimalna širina staklenog vratnog kliznog stakla sa kliznim preklopom Finzone30 je 900mm, a maksimalna visina je 3000mm za svaku staklenu ploču.

Broj brojeva: Finzone30 klizna preklopna staklena vrata sa staklenim vratima mogu staklizovati 9 staklenih ploča sa jedne strane bez drugog otvora za otvaranje.

9. Osovine šarke: Sistem za staklene vrata sa kliznim preklopnim sistemom Finzone30 koristi SS304 za sve osovine šarki, tako da mogu stajati veliki stakleni paneli.

10. Zaštitni poklopac: Sistem za staklene vratove sa kliznim preklopnim sistemom Finzone30 primenjuje zaštitnu kapicu na staklenim profilima kako bi se izbeglo povrede. Zaštita je lestvičasta, a zaptivanje je mnogo bolje.

11. Bolje zaptivanje: ne postoji jaz između profila profila i staklenih profila. Finzone30 klizna preklopna staklena vrata sa staklenim vratima nema razmak između prvog i zadnjeg stakla sa bočnim profilima.

12. Bolje zaptivanje: ne postoji jaz između profila profila i profila stakla. Finzone30 klizna preklopna staklena vrata sa staklenim vratima nema razmak između prvog i zadnjeg stakla sa bočnim profilima.

13. Priključni hardver: Finzone30 klizna preklopna staklena vrata sa staklenim vratima koristi dva dela cinka koji lako povezuju dva profila sa bilo kojim uglom.Zašto odabrati Finzone30 klizne preklopne zidne sisteme sa staklenim vratima

Finzone klizni preklopni pokretni zidni stakleni sistemi su ishod dugoročnog razvoja proizvoda i decenija dugog korisničkog iskustva. Zahvaljujući više od milion zadovoljnih kupaca iz preko 40 zemalja, Finzone je postao jedan od najpopularnijih kliznih sistema za staklene zidove sa pokretnim zidom širom svijeta. Beskompromisni kvalitet i kontinuirani razvoj proizvoda zaista su se isplatili. Finzone klizna preklopna staklena vrata sa staklenim vratima karakteriše elegantan dizajn, izdržljivost i jednostavna upotreba.


Kako da koristite sistem za staklene vrata sa pokretnim zidnim kliznim sistemom Finzone

OTVARANJE PRVI PAPIR

1. Započnite otvaranje sistemom staklenih vrata sa pokretnim zidnim kliznim vratima sa ivice koja ima gornji zaključni kabl.

2. Kreirajte otvor za pristup od oko 5 mm između prvog i drugog panela kliznih pokretnih zidnih staklenih vrata pomoću kliznih prozora u suprotnim pravcima.

3. Gurnite donju bravu u smeru strelice, sve dok ne bude u skladu sa prazninom.

4. Lagano povucite kabl da biste uklonili gornji zaključak i otvorite prozor.

OTVARANJE DRUGIH PLOČA

1. Gurnite sledeću stubu sistema kliznih staklenih vrata sa kliznim preklopom sve dok se ne zatvori u prvom otvorenom oknu.

2. Postavite ruku na ivicu stakla, na pola puta.

3. Gurnite staklo kliznih preklopnih pokretnih zidnih staklenih vrata tako da je pored otvorenog panela.

4. Držite ivicu stakla dok se otvara.

PRIPREMA PLOČA NA ZID

1. Okrenite željeni broj panela kliznih preklopnih pokretnih zidnih staklenih vrata otvorenih prema bočnom zidu.

2. Postavite držač kablom oko donjeg točkića.

ZATVORITE PANE NA REVERSKOM NALOGU

Gdje koristiti

Sistem za staklene vrata sa kliznim staklenim kliznim sistemom Finzone može koristiti za balkon / zimsku baštu / kafić itd.

image.png

image.png

image.png


Pakovanje i isporuka

image.pngimage.png

image.pngimage.png

Naše isporuke

image.png

Naša usluga

Ø Obezbedite tehnički dizajn i rešenja za sve vrste Finzone kliznih pokretnih zidnih staklenih vrata

Ø Tele-tehnički konsalting i usluge za klizne pokretne zidne staklene vratove Finzone

Ø Ponuditi montiran ili sirov materijal sistema kliznih staklenih vrata sa kliznim preklopom Finzone


Naš izložbeni prostor

image.png

image.png

Naša fabrika

image.png


Naši sertifikati

image.pngimage.png

image.pngimage.png

Kupci koji dolaze sa sistemom staklenih vrata sa pokretnim zidnim kliznim sistemom Finzone Finzone

image.png

image.png

FAQ


1. Gde se nalazi vaša fabrika?

Naša fabrička adresa je No.58, Weiwu Road, Šangaj, Kina.


2. Možete li mi poslati uzorke?

Naravno da možemo poslati uzorke. Možete odabrati da li želite slobodan uzorak kliznih pokretnih sistema staklenih vrata (profili dužine 20cm sa valjcima, može vam pokazati kvalitet) ili uzorak sistema mobilnih kliznih preklopnih pokretnih zidnih staklenih vrata (instaliran sa 2 ili 3 stakla paneli koji vam mogu pokazati kako raditi).

Za besplatni uzorak, možete dozvoliti vašoj ekspresnoj kompaniji da je dobije od moje kompanije, ili možete platiti troškove prevoza 50-100USD i mogu vam izraziti za vas.

3. Koje je vreme isporuke sistema kliznih staklenih vrata sa kliznim preklopom?

Generalno, vreme isporuke kliznih preklopnih zidnih staklenih vrata je oko 25-45 dana, prilagođeni klizni preklopni pokretni zidovi staklena vrata će biti isporučeni kao pregovaranje sa našim klijentima.
Hot Tags: klizna preklopna pokretna zidna staklena vrata., Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena
  • Upit