Kontaktiraj nas

 

Šangaj Finzone Windows & vrata Co

Adresa: Soba 1-506, No.615, Ningqiao cesta, Šangaj, Kina

Kontakt: Alice Zhang

Tel: + 86-21-50800521

Faks: + 86-21-50320395

Koji se kreće: +8617740863682

E-pošte:finzone2001@gmail.com

           finzone08@gmail.com


Prebacite i okrenite prozore

Finzone30 slajd i okrenite prozore Uživajte u svom balkonu 365 dana godišnje sa slizom Finzone09 i okrenite prozore. Ponovo otkrijte svoj balkon i pretvorite je u novu oazu blagostanja, uz slizu Finzone09 i okrenite prozore. Finzone09 klizne i okretne prozore vam omogućavaju da napravite više prostora ...

UpitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Finzone30 sklizne i okrećite prozore

Uživajte u svom balkonu 365 dana godišnje sa slizom Finzone09 i okrenite prozore. Ponovo otkrijte svoj balkon i pretvorite je u novu oazu blagostanja, uz slizu Finzone09 i okrenite prozore. Finzone09 klizne i okretne prozore vam omogućavaju da napravite više prostora u vašem životnom prostoru. Uživajte u prirodi na svom balkonu u svim vremenskim uslovima sa klizačem Finzone09 i okrenite prozore.

detalj o proizvodu za sistem zastakljivanja balkona Finzone30

Tip

sistem za zastakljivanje balkona

Mjesto porijekla

Šangaj, Kina (kopno)

Naziv marke

Finzone

Broj modela

Finzone30

Materijal

Aluminijumska legura

Aluminijum

6063T5

Staklo

Kaljeno staklo ili laminirano kaljeno staklo

Plastika

Nylon66

Osovina

SS304

Točkovi

Kuglični ležaj

Zaptivanje

PC zaptivanje

Debljina profila puta

3mm

Prednost

Prikladno za čišćenje prozora i prozora

Poseban

Nema aluminijumskog rama između naočara

Boja

RAL / Anodizirana / Elektroforeza

opis proizvoda

Funkcije sistema za Finzone30 slajd i okrenite prozore

1. Najnoviji sistem: Finzone30 klizati i okrenuti prozore koji se koriste za većinu vrsta balkona, posebno za zastakljivanje terasa.

2. Kompenzacijski profil: Finzone30 klizni i okretni prozori imaju kompenzacijski profil za gornji profil koji može prilagoditi razmak između prozora i plafona.

3. Vijci za podešavanje: Finzone30 klizni i okretni prozori imaju dva vijka za podešavanje, jedan za podizanje kompenzacijskog profila, drugi za profil kompenzacije.

4. Roleri: Finzone30 klizne i okrenite prozore koristite velike kuglične ležajeve tako da Panes klizne glatko.

5. Roleri nikada ne skocu: Finzone30 klizne i okretne prozore koriste plastični deo gornje podloge tako da se staklene ploče mogu glatko kretati čak i ako se kreće kroz otvore za otvaranje i valjci ne skupljaju.

6. Paneli nikad ne pada: Finzone30 klizači i okretni prozori koriste šarku pomoću gornjih traka kako bi se izbegle staklene ploče koje padaju kada se otvore.

7. Veličina panela: Maksimalna širina Finzone30 slajdova i okrenuti prozore je 900mm, a maksimalna visina je 3000mm za svaku staklenu ploču.

8. Broj okna: Finzone30 klizni i okrenuti prozore mogu staklati 9 staklenih stakala s jedne strane bez drugog otvora za otvaranje.

9. Osovine šarke: Finzone30 klizne i okrenite prozore koriste SS304 za sve osovine šarki, tako da mogu stajati velika stakla.

10. Zaštitni poklopac: Finzone30 klizne i okretne prozore primenjuju zaštitnu kapicu od plastike na staklenim profilima kako bi se izbeglo povrede. Zaštita je lestvičasta, a zaptivanje je mnogo bolje.

11. Bolje zaptivanje: ne postoji jaz između profila profila i staklenih profila. Finzone30 klizne i okrenite prozore nema razmaka između prvog i zadnjeg stakla sa bočnim profilima.

12. Bolje zaptivanje: ne postoji jaz između profila profila i profila stakla. Finzone30 klizne i okrenite prozore nema razmaka između prvog i zadnjeg stakla sa bočnim profilima.

13. Priključni hardver: Finzone30 klizači i okrenite prozore koristili su dva dela cinka koji lako povezuju dva profila sa bilo kojim uglom.

Crtež strukture za Finzone30 slajd i okrenite okove

Smanjuje buku za slajdove Finzone30 i okreće prozore

U zatvorenom položaju, Finzone30 klizni i okrenuti prozore sa standardnim zaptivkama omogućava smanjenje šuma za više od 10 dB, tj. Efikasno prepoloviti buku na ulici. U prostoriji iza balkona, buka je smanjena za oko 25 ... 26 dB.

Finzone30 slajd i okrenite prozore štedite energiju

Finzone30 klizi i okrenite prozore toplo zimi i štite od hladnoće.

Istraživanje pokazuje da zastakljivanje balkona u stambenoj zgradi sa kliznim i okretnim prozorima Finzone30 može postići u proseku 5,9% uštede energije.

Zašto izabrati prozor i okrenuti prozore

1. Zastakljeni balkon je druga dnevna soba u vašem domu.

Prozori za klizanje i okretanje obezbeđuju dodatni prostor za vaš dom, dodajući mesto za odmor. Prozori za klizanje i okretanje štite balkon od vetra, kiše i snega, tako da balkon ostaje čisto i prijatno mesto za provodenje vremena. Prozori i okretanje prozora takođe uklanjaju buku, na primer buka ulice je smanjena za do pola. Zastakljeni balkon dobija novi život.

2. Jednostavan za upotrebu, siguran i čvrst.

Prozorci za klizanje i okretanje su sistem sa kliznim staklom bez vertikalnog profila; klizanje i okretanje prozora pogodno za nove i stare i renovirane zgrade.

3. Lako se potpuno otvori i zatvori, pere i održava.

Ploče kliznih i okrenutih prozora se pomeraju u jednoj ravni. Prilikom otvaranja i zatvaranja panela, pomeraju se između gornjeg i donjeg kliznog vodiča. Staklene ploče kliznih i okrenutih prozora se otvaraju jedan po jedan klizanjem na bočni zid balkona, tako da se otvara celo zastakljivanje. Ovo omogućava lako pranje spoljne strane staklenih ploča.

Zašto izabrati Finzone30 slajd i okrenuti prozore

Finzone slajdovi i okretanje prozora su ishod dugoročnog razvoja proizvoda i višedecenijskog korisničkog iskustva. Zahvaljujući više od milion zadovoljnih kupaca iz preko 40 zemalja, Finzone je postao jedan od najpopularnijih slajdova i okrenuo je širom svijeta. Beskompromisni kvalitet i neprekidan razvoj proizvoda zaista su se isplatili.Finzone klizni i okrenuti prozore karakteriše elegantan dizajn, izdržljivost i jednostavna upotreba.

Gdje koristiti

Finzone30 klizne i okretne prozore mogu koristiti za balkon / zimsku vrt / kafić itd. img21810.JPG

img16193.JPG

img19166.JPG

img07261.JPG

img27791.jpg

img18006.jpg

Pakovanje i isporuka

Naše pakovanje za klizanje i okrenite prozore

QQ Slike 20180508143610.jpg

Naše isporuke za klizanje i okrenite prozore

img28665.JPG

Naša usluga za klizanje i okretanje prozora

Ø Ponuda montirana ili sirovina prozora za klizanje i okretanje;

Ø Stručno tehničko osposobljavanje i upute za klizne i okretne prozore na lokaciji prema ugovoru;

Ø Dodaci pribor za klizanje i okretanje prozora u bilo kom trenutku;

Naš salon za prozore i okretanje:

img23374.JPG

img00689.JPG

img23956.JPG

img29240.JPG

img15122.JPG

Naši sertifikati za klizne i okretne prozore:

QQ Slike 20180508142023.jpgQQ Slike 20180508142053.jpg

Kupci koji dolaze za Finzone30 klize i okrenu prozore

img12608.JPG

img25952.JPG

img30981.JPG

img29880.JPG

FAQ

1. Da li prisustvujete nekim izložbama za klizanje i okrenite prozore?

Da, prisustvovali smo raznim izložbama, primer Mosbuild u Rusiji, Bitimat u Francuskoj ...... Poslali ćemo vam štand za sajam.

2. Možete li mi poslati uzorke?

Naravno da možemo poslati uzorke. Možete odabrati da li želite slobodan uzorak klizača i okrenuti prozore (profil dužine 20cm sa valjcima, može vam pokazati kvalitet) ili mobilni slajd i okrenuti uzorak prozora (instaliran sa 2 ili 3 stakla koji vam mogu pokazati kako raditi).

Za besplatni uzorak, možete dozvoliti vašoj ekspresnoj kompaniji da je dobije od moje kompanije, ili možete platiti troškove prevoza 50-100USD i mogu vam izraziti za vas.

Za mobilni uzorak, trošak je 400USD, a teretni trošak će biti 400-500USD po vazduhu (40kg za 2 stakla ili 50kg za 3 stakla, uključujući i drveni kut).

3. Kako mogu dobiti naknadni servis za klizanje i okretanje prozora?

Mi ćemo vam poslati rezervne dijelove besplatnim ako nas problemi prouzrokuju.

Ako su to problemi sačinjeni od muškaraca, mi takođe šaljemo rezervne delove, iako se naplaćuje. Bilo koji problem, možete nas direktno nazvati.

4. Kako mogu da verujem vašoj kompaniji?

Sa 18-godišnjim profesionalnim dizajnom, možemo vam ponuditi prikladan predlog i najnižu cenu

Ocenjeno od strane trećih strana, nacionalnih patenata i CE, ISO, Gosta, PSB-TUV za sve prozore za klizanje i okretanje.


Hot Tags: klizne i okrenite prozore, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena
  • Upit