Kontaktiraj nas

 

Šangaj Finzone Windows & vrata Co

Adresa: Soba 1-506, No.615, Ningqiao cesta, Šangaj, Kina

Kontakt: Alice Zhang

Tel: + 86-21-50800521

Faks: + 86-21-50320395

Koji se kreće: +8617740863682

E-pošte:finzone2001@gmail.com

           finzone08@gmail.com


Frameless vrata za klizna vrata

Finzone09 bez okvira sa kliznim vratima bez okvira je rezultat dugoročnog razvoja proizvoda i decenijskog iskustva korisnika. Zahvaljujući više od milion zadovoljnih kupaca iz preko 40 zemalja, Finzone je postao jedan od najpopularnijih kliznih vrata za vrata bez okvira u Finzone09.

UpitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Finzone09 klizna vrata bez okvira

Karakteristike bezizmjernih kliznih vrata prozora čine da je čišćenje prozora veoma lako, možete očistiti obrnuto i fasade sa svim staklenim prozorima. Balkon koji je instaliran sa kliznim vratima bez prozora izgleda kao transparentan balkonski balkon, koji ne samo da ne ošteti izgled i stil zgrade, već i mnogo doprinosi integralnoj lepoti balkona.

Klizna vrata sa okvirom bez okvira štite balkon u svakom vremenu. U sunčanom vremenu, klizna vrata sa okvirom bez okvira lako se mogu otvarati u potpunosti ili djelomično. U kišnim i vetrovitim vremenskim okruženjima klizna vrata bez okvira lako se zatvaraju.

frameless window sliding door

Finzone09 klizna vrata bez okvira


frameless window sliding door

Finzone09 klizna vrata bez okvira

Zašto ne bi izabrali Finzone09 bez okvira kliznih vrata prozora

Finzone09 bez okvira sa kliznim vratima bez okvira je rezultat dugoročnog razvoja proizvoda i decenijskog iskustva korisnika. Zahvaljujući više od milion zadovoljnih kupaca iz preko 40 zemalja, Finzone je postao jedan od najpopularnijih kliznih vrata za vrata bez okvira u Finzone09. Beskompromisni kvalitet i kontinuirani razvoj proizvoda zaista su se isplatili. Finzone09 klizna vrata sa okvirom bez okvira karakterišu elegantan dizajn, izdržljivost i jednostavna upotreba.

Finzone09 frameless window sliding doorHot Tags: bez okvira klizna vrata, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena
  • Upit