Kontaktiraj nas

 

Šangaj Finzone Windows & vrata Co

Adresa: Soba 1-506, No.615, Ningqiao cesta, Šangaj, Kina

Kontakt: Alice Zhang

Tel: + 86-21-50800521

Faks: + 86-21-50320395

Koji se kreće: +8617740863682

E-pošte:finzone2001@gmail.com

           finzone08@gmail.com


Frameless unutrašnja staklena bifoldna vrata.

Frameless unutrašnja staklena bifoldna vrata.

To su bez okvirja unutrašnjih staklenih bifold vrata, sa funkcijom potpunog otvaranja i sakupljanja na obe strane. Ove bezvrste unutrašnje staklene bifolding vrata su najsavremeniji način uspostavljanja funkcionalnih i estetskih trem sistemskih sistema u vašem domu. Staklene ploče se kreću u aluminijumske šine i sakupljaju se desno, levo ili obe strane.

UpitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Finzone30 bez frameless unutrašnjih staklenih bifold vrata.

Pogodno za zastakljivanje otvorenih i zatvorenih prostora poput balkona, zimskih vrtova, kafića, restorana, kao i izloga i kancelarijskih pregrada. Idealno za uske prostore, pošto ostanu na sopstvenim šinama kada se otvore i ne uzimaju prostor. Štaviše, činjenica da stakleni paneli nisu preklopljeni unutra omogućava korišćenje zavesa i mreža. Maksimalna dužina u otvorenim prostorima je 2,5 metra i 3 metra u zatvorenim prostorima. Koristite otporno na udarce stakla debljine 8 mm i 10 mm. Aluminijski profili ne korodiraju i ne menjaju boju dugi niz godina. Veliki izbor boja će vam pomoći da izaberete najpovoljniju boju za svoju sobu.

Dobra perspektiva Finzone30 bez frameless unutrašnjih staklenih bifolding vrata.

白俄罗斯-2_副本.jpg

finzone302.jpg


To su bez okvirja unutrašnjih staklenih bifold vrata, sa funkcijom potpunog otvaranja i sakupljanja na obe strane. Ove bezvrste unutrašnje staklene bifolding vrata su najsavremeniji način uspostavljanja funkcionalnih i estetskih trem sistemskih sistema u vašem domu. Staklene ploče se kreću u aluminijumske šine i sakupljaju se desno, levo ili obe strane. Koristeći staklene balkonske sisteme tokom cele godine, pruža vam se mogućnost potpunog ili delimičnog zatvaranja ili potpunog otvaranja mjesta ili usmeravanja vjetra. Upotreba kaljenog čaša zadržava vašu sigurnost. Aluminijski profili ne postaju zarđali i ovo održava održivost sistema.

frameless internal glass bifolding doors

Hot Tags: bez frameless unutrašnjeg stakla bifolding vrata., Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena
  • Upit