Kontaktiraj nas

 

Šangaj Finzone Windows & vrata Co

Adresa: Soba 1-506, No.615, Ningqiao cesta, Šangaj, Kina

Kontakt: Alice Zhang

Tel: + 86-21-50800521

Faks: + 86-21-50320395

Koji se kreće: +8617740863682

E-pošte:finzone2001@gmail.com

           finzone08@gmail.com


Bezbojna staklena bifold vrata

Finzone30 bez okvira staklenih bifold vrata bez okvirja staklenih bifold vrata povećavaju atraktivnost svakog doma kroz kontrast stakla i zida. Njihove pojedinačno pokretne, nepovezane staklene ploče mogu se otvoriti preko cijelog prednjeg i parkirati kao uski stack na boku tako da ...

UpitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Finzone30 staklena bifold vrata bez okvira

vrata bez okvira staklenih vrata povećavaju atraktivnost svakog doma kroz kontrast stakla i zida. Njihove pojedinačno pokretne, nepovezane staklene ploče mogu se otvoriti preko cijelog prednjeg i parkirati kao uski stack na bočnoj strani, tako da je osiguran hod od unutrašnjeg do spoljašnjeg, a vidni izgled nije oštećen. Kada se paneli otvaraju, oni zahtevaju malo prostora.  


proizvod je detaljan za Finzone30 bez okvira staklenih bifold vrata  

Tip

bezbojna staklena bifold vrata  

Mjesto porijekla

Šangaj, Kina (kopno)

Naziv marke

Finzone

Broj modela

Finzone30

Materijal

Aluminijumska legura

Aluminijum

6063T5

Staklo

Kaljeno staklo ili laminirano kaljeno staklo

Plastika

Nylon66

Osovina

SS304

Točkovi

Kuglični ležaj

Zaptivanje

PC zaptivanje

Debljina profila puta

3mm

Prednost

Prikladno za čišćenje prozora i prozora

Poseban

Nema aluminijumskog rama između naočara

Boja

RAL / Anodizirana / Elektroforeza

  opis proizvoda  

Funkcije sistema za Finzone 30   bezbojna staklena bifold vrata

1. Najnoviji sistem : Finzone30 bez okvirja staklena bifold vrata koja se koriste za većinu vrsta balkona, posebno za zastakljivanje terasa .

2. Kompenzacioni profil : Finzone30 vrata sa staklenim vratima bez okvira imaju kompenzacijski profil za gornji profil koji može prilagoditi razmak između prozora i plafona.

3. Vijci za podešavanje :   Finzone30 vrata bez okvira sa staklenim vratima imaju dva vijka za podešavanje, jedan za podizanje kompenzacionog profila, drugi za profil kompenzacije.

4. Roleri : Finzone30 vrata sa staklenim vratima bez okvira koristili su velike tocke za kuglicne ležajeve tako da se Panes klizne glatko.

5. Roleri nikada ne skocu : Finzone30 bez okvirja staklenih bifold vrata koristi plastični deo gornjeg dela, tako da se staklene ploče mogu glatko pomerati čak i ako se kreće kroz otvor za otvaranje i valjci ne skokiraju.

6. Paneli nikad ne pada:   Finzone30 vrata bez okvira staklenih bifoldova koriste šarku pomoću gornjih traka kako bi se izbegle staklene ploče koje padaju kada se otvore.

7. Veličina panela : Maksimalna širina staklenih bočnih vrata Finzone30 je 900 mm, a maksimalna visina je 3000 mm za svaku staklenu ploču.

8. Broj okna : Finzone30 staklena bifold vrata bez okvira mogu da staknuju 9 staklenih ploča sa jedne strane bez drugog otvora za otvaranje .

9 .Odredne osovine : Finzone30 bez okvira staklenih bifold vrata koriste SS304 za sve osovine šarki tako da mogu stajati velike staklene ploče.

10. Zaštitni poklopac : Vrata bez okvira izrađena od stakla bez okvira izrađena od nerđajućeg čelika, na staklenim profilima, izbjegavaju povrede. Zaštita je lestvičasta, a zaptivanje je mnogo bolje.

11 . Bolje zaptivanje:   Ne postoji jaz između profila profila i profila stakla. Finzone30 bez okvirja staklena bifold vrata nemaju jaz između prvog i zadnjeg stakla sa bočnim profilima.

12 . Bolje zaptivanje:   Ne postoji jaz između profila profila i profila stakla. Finzone30 bez okvirja staklena bifold vrata nemaju jaz između prvog i zadnjeg stakla sa bočnim profilima.

13. Priključni hardver : Finzone30 staklena bifold vrata bez okvira koristili su dva dela cinka koji lako povezuju dva profila sa bilo kojim uglom.

 

 

 

Smanjuje buku za vrata bez okvira stakla Finzone30

 

  U zatvorenom položaju, vrata Finzone30 bez okvira sa staklenim vratima sa standardnim zaptivačima omogućavaju smanjenje šuma za više od 10 dB, tj. Efikasno prepoloviti buku na ulici. U prostoriji iza balkona, buka je smanjena za oko 25 ... 26 dB.

 

Finzone30 staklena bifold vrata bez okvira   štedi energiju

Finzone30 staklena bifold vrata sa bez okvira zadržavaju toplu zimu i štite od hladnoće.

Istraživanje pokazuje da zastakljivanje balkona u stambenoj zgradi sa Finzone30 bez okvira staklenih bifold vrata može postići u proseku 5,9% uštede energije.

Zašto da izaberete vrata bez okvira bez okvira

1. Zastakljeni balkon je druga dnevna soba u vašem domu.

vrata bez frameless staklenih vrata obezbeđuju dodatni prostor za vaš dom, dodajući mesto za odmor. vrata bez okvira staklenih vrata čuvaju balkon od vetra, kiše i snijega, tako da balkon ostaje čisto i ugodno mjesto za provodenje vremena. bezbojna staklena bifold vrata takođe odvajaju šumove, na primer buka u ulici je smanjena za do pola. Zastakljeni balkon dobija novi život.

2. Jednostavan za upotrebu, siguran i čvrst.

vrata od bez okvira sa staklenim vratima su sistem sa kliznim staklom bez vertikalnog profila; Vrata bez okvirja staklena bifold vrata dobro odgovaraju novim i starim i renoviranim zgradama.

3. Lako se potpuno otvori i zatvori, pere i održava.

Stubovi bezbojnih staklenih bifold vrata se kreću u jednoj ravni. Prilikom otvaranja i zatvaranja panela, pomeraju se između gornjeg i donjeg kliznog vodiča. Staklena staklena vrata bez frameless stakla otvorena su jedna po jedna tako što ih klizaju na bočni zid balkona, tako da se otvara celo zastakljivanje. Ovo omogućava lako pranje spoljne strane staklenih ploča.

 

 

 

Zašto izabrati Finzone30 vrata bez okvira bez okvira

Iskustvo je jednako kvalitetu po razumnoj cijeni. Staklena bifold vrata bez okvira u Finzone-u imaju više od milion zadovoljnih kupaca iz 40 zemalja i 20 godina iskustva. Finzone bez okvira staklenih bifold vrata vodi računa o svakom koraku procesa, podržanog znanjem i iskustvom koji dolazi od dvije decenije istraživanja i razvoja proizvoda.


Gdje koristiti

Finzone30 bez okvira staklenih bifold vrata mogu koristiti za balkon / zimsku baštu / kafić itd.

  image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Pakovanje i isporuka:

Naše pakovanje za vrata sa bez okvira staklenih vrata:

image.pngimage.png

image.pngimage.png

Naše isporuke za staklena bifold vrata bez okvirja

image.png

  Naša usluga za Finzone30 vrata bez okvira bez okvira

Ø Pribor za snabdevanje finzone30 staklenih bifold vrata bez okvira u bilo kom trenutku;

Ø Projektovanje i izrada prilagođenih vrata bez okvira staklenih vrata;

Ø Ponuditi sastavljene ili sirovine vrata bez okvirja staklenih bifolda;

 

Naš izložbeni salon za finzone30 bez okvirja staklenih bifold vrata:

image.png

image.png

image.png

Naša fabrika za Finzone30 bez okvirja staklena bifold vrata:

image.png


 

  Naši sertifikati za Finzone30 bez okvirja staklenih bifold vrata:


  image.pngimage.png

  image.pngimage.png

Kupci koji dolaze za Finzone30 bez okvirja staklena bifold vrata:

image.png

image.png

image.png

FAQ

1. Kako mogu doći do vaše fabrike?

Naša fabrika je blizu aerodroma Hong Qiao, možemo vas pokupiti na aerodromu.

2. Kakvo je vreme isporuke vrata bez okvira staklenih bakra?

Generalno, vrijeme isporuke vrata bez okvirja staklenih bifolda je oko 25-45 dana, prilagođena vrata bez okvirja od stakla će biti isporučena kao pregovaranje sa našim klijentima.

3. Nakon što postavimo narudžbinu, da li ćete sada urediti instalaciju vrata bez okvirja stakla?

Ako vam zatreba naša pomoć, bićemo zadovoljni organizovanjem instalacije, ali sve troškove će vam naplaćivati.

4. Kako će se period transporta potrajati dugo, kako možete osigurati da vrata bez frameless staklenih vrata neće biti slomljena?

Aluminijum naših bez okvirja staklenih bifold vrata će biti zavijeni u plastičnu foliju i papir, a sastavljene kaljene naočare će biti upakovane u drvenom kućištu kako bi se osigurala vrata bez frameless staklenih vrata koja se mogu isporučiti našoj sigurnosti kupca.


Hot Tags: vrata bez okvira, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena
  • Upit