Kontaktiraj nas

 

Šangaj Finzone Windows & vrata Co

Adresa: Soba 1-506, No.615, Ningqiao cesta, Šangaj, Kina

Kontakt: Alice Zhang

Tel: + 86-21-50800521

Faks: + 86-21-50320395

Koji se kreće: +8617740863682

E-pošte:finzone2001@gmail.com

           finzone08@gmail.com


Frameless Folding Glass Patio Vrata.

Frameless Folding Glass Patio Vrata.

Finzone30 bez okvira staklenih vrata sa staklenim vratima. Uživajte u svom balkonu 365 dana godišnje sa Finzone30 bez okvira staklenih vrata sa staklenim vratima. Ponovo otkrijte svoj balkon i pretvorite je u novu oazu blagostanja, sa Finzone30 bez okvira staklenih vrata sa staklenim vratima. Finzone30 bez okvira ...

UpitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Finzone30 bez okvira staklenih vrata sa staklenim vratima.

Uživajte u svom balkonu 365 dana godišnje sa Finzone30 bez okvira staklenih vrata sa staklenim vratima. Ponovo otkrijte svoj balkon i pretvorite je u novu oazu blagostanja, sa Finzone30 bez okvira staklenih vrata sa staklenim vratima.

Finzone30 bez okvira sa staklenim vratima bez okvira koji nudimo od nas čini balkone korisnim za mnogo veći deo godine i povećavaju njihov nivo udobnosti, čak i daje balkonima izrazito ekskluzivniji izgled. Na kratko -Finzone30 bez okvira sa staklenim vratima sa staklenim vratima čini balkone lepšim i funkcionalnijim.

frameless folding glass patio doors

vrata bez okvira bez okvira


frameless folding glass patio doors

vrata bez okvira bez okvira

 

Zašto Finzone30 bez okvira staklenih vrata sa staklenim vratima?

Finzone30 vrata bez okvira sa staklenim vratima bez okvira su održiva, pružaju značajne uštede u troškovima energije, omogućavaju prirodno osvetljenje kroz zgradu, stvaraju osećaj otvorenosti i efikasnije koriste prostor od zamahovanja vrata. Zbog otvorenog prostora koji omogućava prirodno osvetljenje, konvencionalno osvetljenje može se smanjiti za uštedu energije.

 

vrata bez okvira bez okviraHot Tags: vrata bez okvira za vrata bez okvira, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena
  • Upit