Kontaktiraj nas

 

Šangaj Finzone Windows & vrata Co

Adresa: Soba 1-506, No.615, Ningqiao cesta, Šangaj, Kina

Kontakt: Alice Zhang

Tel: + 86-21-50800521

Faks: + 86-21-50320395

Koji se kreće: +8617740863682

E-pošte:finzone2001@gmail.com

           finzone08@gmail.com


Sistem za zastakljivanje balkona

Finzone30 sistem zastakljivanja balkona Finzone30 sistem zastakljivanja balkona stvoren je uzimajući u obzir različita očekivanja naših kupaca; tako da sistem zastakljivanja na balkonu Finzone30 postaje jedan od najzahtjevnijih sistema među našim proizvodnim asortimanom. Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 je prilično ...

UpitChat Sada

  • Detalji o proizvodu

Finzone30 sistem za zastakljivanje balkona

Sistem zastakljivanja balkona Finzone30 generisan je uzimajući u obzir različita očekivanja naših kupaca; tako da sistem zastakljivanja na balkonu Finzone30 postaje jedan od najzahtjevnijih sistema među našim proizvodnim asortimanom. Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 je prilično funkcionalan i praktičan u smislu tehničkih kvalifikacija; dodatno kompatibilan da dodaju novi prostor do mesta gde se implementira.

detalj o proizvodu za sistem zastakljivanja balkona Finzone30

Tip

sistem za zastakljivanje balkona

Mjesto porijekla

Šangaj, Kina (kopno)

Naziv marke

Finzone

Broj modela

Finzone30

Materijal

Aluminijumska legura

Aluminijum

6063T5

Staklo

Kaljeno staklo ili laminirano kaljeno staklo

Plastika

Nylon66

Osovina

SS304

Točkovi

Kuglični ležaj

Zaptivanje

PC zaptivanje

Debljina profila puta

3mm

Prednost

Prikladno za čišćenje prozora i prozora

Poseban

Nema aluminijumskog rama između naočara

Boja

RAL / Anodizirana / Elektroforeza

opis proizvoda

Sistemske karakteristike sistema za zastakljivanje balkona Finzone30

1. Najnoviji sistem: sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 koristi se za većinu vrsta balkona, posebno za zastakljivanje terasa.

2. Profil kompenzacije: Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 ima kompenzacijski profil za gornji profil koji može prilagoditi razmak između prozora i plafona.

3. Vijci za podešavanje: Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 ima dva vijka za podešavanje, jedan za podizanje kompenzacijskog profila, drugi za profil kompenzacije.

4. Roleri: Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 koristi velike kuglične ležajeve kako bi se Panes klizali glatko.

5. Roleri nikada ne skaču: sistem za zastakljivanje od stakla Finzone30 koristi plastični dio gornje podloge tako da se staklene ploče mogu glatko kretati čak i ako se kreće kroz otvor za otvaranje i valjci ne skokiraju.

6. Paneli nikad ne padaju: sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 koristi šarku za gornje trake kako bi se izbegle staklene ploče koje se pale kada se otvore.

7. Veličina panela: Maksimalna širina balkonskog zastakljivanja Finzone30 je 900mm, a maksimalna visina je 3000mm za svaku staklenu ploču.

8. Broj ploča : Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 može staklenu 9 staklenih ploča sa jedne strane bez drugog otvora za otvaranje.

9. Zglobne šarke: sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 koristi SS304 za sve osovine šarki, tako da mogu stajati veliki stakleni paneli .

10. Zaštitni poklopac : Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 primenjuje zaštitnu kapicu na staklenim profilima kako bi se izbeglo povrede. Zaštita je lestvičasta, a zaptivanje je mnogo bolje.

11. Bolje zaptivanje : ne postoji jaz između profila profila i staklenih profila. Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 nema razmaka između prvog i zadnjeg stakla sa bočnim profilima.

12. Bolje zaptivanje: ne postoji jaz između profila profila i profila stakla. Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 nema razmaka između prvog i zadnjeg stakla sa bočnim profilima.

13. Priključni hardver: sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 koristi dva dela cinka koji lako povezuju dva profila sa bilo kojim uglom.

Smanjuje buku za sistem zastakljivanja balkona Finzone30

  U zatvorenom položaju, sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 sa standardnim zaptivkama omogućava smanjenje šuma za više od 10 dB, odnosno efikasno prepoloviti buku na ulici. U prostoriji iza balkona, buka je smanjena za oko 25 ... 26 dB.

Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 štedi energiju

Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 se zagreva zimi i štiti od hladnoće.

Istraživanje pokazuje da zastakljivanje balkona stambene zgrade sa sistemom zastakljivanja balkona Finzone30 može postići u proseku 5,9% uštede energije.

Zašto odabrati sistem za zastakljivanje balkona?

1. Zastakljeni balkon je druga dnevna soba u vašem domu.

Sistem za zastakljivanje balkona obezbeđuje dodatni prostor za vaš dom, dodajući mjesto za odmor. Sistem za zastakljivanje balkona štiti balkon od vetra, kiše i snijega, tako da balkon ostaje čisto i prijatno mjesto za provodenje vremena. Sistem za zastakljivanje balkona takođe štiti buku, na primer buka na ulici je smanjena za do pola. Zastakljeni balkon dobija novi život.

2. Jednostavan za upotrebu, siguran i čvrst.

Sistem za zastakljivanje balkona je sistem sa kliznim staklom bez vertikalnog profila; Sistem za zastakljivanje balkona dobro odgovara novim i starim i renoviranim zgradama.

3. Lako se potpuno otvori i zatvori, pere i održava.

Sistemi za zastakljivanje balkona pomeraju se u jednoj ravni. Prilikom otvaranja i zatvaranja panela, pomeraju se između gornjeg i donjeg kliznog vodiča. Staklena stakla sistema za zastakljivanje balkona se otvaraju jedan po jedan tako što ih klizaju na bočni zid balkona, tako da se otvara celo zastakljivanje. Ovo omogućava lako pranje spoljne strane staklenih ploča.

Zašto odabrati sistem za zastakljivanje balkona Finzone30

Iskustvo je jednako kvalitetu po razumnoj cijeni. Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 ima više od milion zadovoljnih kupaca iz 40 zemalja i 20 godina iskustva. Sistem za zastakljivanje balkona Finzone30 vodi računa o svakom koraku procesa, podržanog znanjem i iskustvom koji dolazi od dve decenije istraživanja i razvoja proizvoda.

Gdje koristiti

Sistem balkonskog zastakljivanja Finzone30 može koristiti za balkon / zimsku vrt / kafić itd.

img12579.JPG

img11919.JPG

img28273.JPG

img27791.jpg

img18006.jpg

Pakovanje i isporuka

Naše pakovanje za sistem zastakljivanja balkona

QQ Slike 20180508143610.jpg

Naše isporuke za sistem zastakljivanja balkona

img01973.JPG

Naš servis za zastakljivanje balkona

Ø Obezbediti tehnički dizajn i rešenja za sve vrste sistema za zastakljivanje balkona;

Ø Projektovanje i izrada prilagođenog sistema zastakljivanja balkona;

Ø Pribor za napajanje sistema za zastakljivanje balkona u bilo kom trenutku;

Naš izložbeni salon za zastakljivanje balkona:

img16823.JPG

img16658.JPGimg07755.JPGimg02676.JPG

Naši sertifikati za sistem zastakljivanja balkona:

QQ图片20180508142023.jpg

QQ图片20180508142053.jpg

Kupci koji dolaze na sistem za zastakljivanje balkona Finzone30

img04134.JPG

img22289.JPG

img26865.JPG

FAQ

1. Možete li mi poslati uzorke?

Naravno da možemo poslati uzorke. Možete odabrati da li želite besplatan uzorak sistema za zastakljivanje balkona (profil profila dužine 20cm sa valjcima, može vam pokazati kvalitet) ili uzorak sistema mobilnog balkona (instaliran sa 2 ili 3 stakla koji vam mogu pokazati kako raditi ).

Za besplatni uzorak, možete dozvoliti vašoj ekspresnoj kompaniji da je dobije od moje kompanije, ili možete platiti troškove prevoza 50-100USD i mogu vam izraziti za vas.

2. Kako će period transporta trajati dugo, kako možete osigurati da sistem za zastakljivanje balkona neće biti slomljen?

Aluminijum našeg sistema za zastakljivanje balkona zavit će se u plastičnu foliju i papir, a montirana kaljena stakla će biti upakovana u drvenu torbicu kako bi se osiguralo da sistem zastakljivanja balkona može biti isporučen našoj sigurnosti kupca.

3. Nakon što nađemo porudžbinu, da li ćete sada urediti instalaciju sistema za zastakljivanje balkona?

Ako vam zatreba naša pomoć, bićemo zadovoljni organizovanjem instalacije, ali sve troškove će vam naplaćivati.

4. Kako mogu dobiti naknadni servis za zastakljivanje balkona?

Mi ćemo vam poslati rezervne dijelove besplatnim ako nas problemi prouzrokuju.

Ako su to problemi sačinjeni od muškaraca, mi takođe šaljemo rezervne delove, iako se naplaćuje. Bilo koji problem, možete nas direktno nazvati.


Hot Tags: sistem za zastakljivanje balkona, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, cijena
  • Upit